Where A Real Trader Begins

Where A Real Trader Begins

Ketahui bagaimana kami membimbing lebih daripada 1,000 pelajar untuk menjana pendapatan secara konsisten menggunakan teknik yang mudah.

Dapatkan Kit Trading Untuk Newbie secara PERCUMA Sekarang!

Salam Perkenalan

Nama saya Wafi Azian,
pengasas WR Trader Academy.

Saya telah berkecimpung dalam dunia trading hampir 15 tahun dalam pelbagai instrument pelaburan yang menggunakan analisa teknikal seperti pasaran saham, CPO, Crude Oil, Soya dan Platinum. Trading adalah passion dalam hidup saya. Trading adalah jiwa saya.

Untuk menyumbang kepakaran saya dalam dunia trading, saya telah menubuhkan WR Trader Academy. Kami percaya setiap insan ada potensi untuk maju. Kami bantu para pelabur untuk menjana pendapatan secara konsisten menggunakan teknik yang mudah dan ringkas.

Ramai alumni program kami telah berjaya. Anda bersedia untuk dibantu. Usah gentar, usah ragu. Jom bersama kami, WR Trader Academy. Mudah dan Konsisten.

"WR Trader Academy amat komited untuk membantu anda berjaya dalam dunia trading. Kami percaya dengan teknik dan pengalaman yang diberikan dapat merealisasikan matlamat kewangan anda."

Objektif Kami

  • Membantu pelabur menjana pendapatan konsisten menggunakan teknik yang mudah
  • Membantu pelabur memaksimakan keuntungan menggunakan “money management” yang betul
  • Membantu pelabur meningkatkan keyakinan ketika trade dengan sesi Live Trading
Play Video

"Ilmu yang akan saya ajarkan di WR Trader Academy adalah ilmu yang proven."

Saksikan bagaimana saya membantu peserta kelas saya menjana sehingga RM10,000 dalam masa kurang 2 minggu.

Program akan datang

Testimoni Peserta Kelas Advance WR Trader

Rijalul Fiqri Mustapa
Rijalul Fiqri MustapaGuide dan support yang bagus!
Read More
Tuan Wafi siap bagi guide untuk entry di dalam support group ini. Beliau sanggup guide walaupun beliau sendiri sedang trade sewaktu pasaran sedang berjalan. Dah macam live trade pula. Beliau juga sangat considerate dan sudi memberikan support walaupun sudah tamat tempoh. Terima kasih Tuan Wafi.
Hafizi As
Hafizi AsDapat idea cara nak maksimumkan profit
Read More
Saya byk belajar bagaimana utk kawal position, bila masa nak menambah lot dan bila masa perlu kurangkan lot. Saya dpt idea bagaimana nak memaksimumkan profit bila market trending dan meminimumkan loss ketika market sideways.
Wan Norhasikin Harun
Wan Norhasikin HarunGuru yang telus mengajar
Read More
Group ini sgt membantu dlm percaturan utk trade.. wafi guru yg telus mgajar sebab dia bukan hya analisa ttp live trade.. sesiapa pun boleh bagi analisa.. tetapi adakah kita betul tekan butang.. cite market dah jln mmg sng.. practical itu adalah latihan berulang2 yg mguatkn emosi.. jgn takut loss jika kita dah analisa.. ttp loss dlm kawalan.. dgn entry n SL yg betul.. sejujurnya sy sgt respek dgn kepakaran wafi dlm bidang future market.. sifu terbaik!!
Fizal Ab Rahim
Fizal Ab RahimBoleh tahu di mana lokasi untuk masuk dan keluar
Read More
Sgt membantu.especially mase live trade. bole tau kt mane exact location to entry or out. ape aku nak ckp,no one can 100% predict market arah mana.thats the reason this group were create for discuss.
Khairi Shaari
Khairi ShaariTeknik memang proven
Read More
Dlm trading loss itu pasti.. Tapi yang pastinya teknik yang Wafi Azian ajar dlm group mmg proven dan membantu trader dari segi entry yg berkualiti dan kawalan risk...follow the rules yg diajar dan janji jgn gatal tangan!!.. Kehkeh

Tentang Kami

 Tim WR merupakan gabungan manusia biasa-biasa yang menghasilkan result trade yang luar biasa. Berbekalkan pengalaman 15 tahun, pasukan kami diketuai oleh Tuan Wafi Azian dan dibantu oleh trainer berpengalaman. Kami komited untuk membantu anda menjadi trader yang menjana pendapatan secara konsisten dengan teknik yang mudah.

DAFTAR KELAS PREVIEW KAMI.

Kami telah berjaya melatih lebih daripada 1000 orang peserta untuk menjana pendapatan secara konsisten dalam pasaran hadapan menggunakan teknik yang mudah. Ayuh bersama kami hari ini.

Jom mulakan langkah anda sebagai seorang trader yang berjaya bersama kami WR Trader Academy. Kami menanti anda.​

Dapatkan ebook percuma anda sekarang!

Lengkapkan maklumat di bawah

Pengalaman
Newbie
Berpengalaman
Tuan dan Puan bersetuju bahawa data peribadi Tuan dan Puan akan digunakan untuk menyampaikan maklumat Futures Trading, produk WR Trader dan lain-lain yang relevan. Kami tidak akan berkongsi data Tuan dan Puan dengan orang lain.

Untuk mendapatkan tips-tips percuma dan info dengan
LEBIH CEPAT
subscribe Telegram kami.