SALAM SEJAHTERA

HI, SAYA WAFI AZIAN

Nama saya Wafi Azian, pengasas WR Tim. Apa khabar anda semua? Adakah anda masih kabur dan ragu-ragu tentang pelaburan? Jika Ya, teruskan pembacaan anda.

SAYA FAHAM ANDA MENCARI
SOLUSI BAGI MASALAH
BERIKUT

Dividen

Anda mahu mendapatkan pulangan pelaburan melebihi dividen AXB dan Tabung HXXX.

Masa

Sibuk dan tidak mempunyai masa untuk menggandakan wang anda.

Proses

Zero tentang pelaburan. Tak tahu proses A to Z untuk melabur.

Pendidikan

Anda mahu membina tabung pendidikan untuk anak-anak.

Persaraan

Anda mahu menyediakan dana persaraan yang mencukupi.

Umum

Bebas daripada kekangan kewangan dan taraf hidup semasa.

KAMI DI TEAM WR SEDIA MEMBANTU ANDA

Kami akan bantu anda menjana pendapatan tambahan melalui FCPO dengan teknik yang mudah dan konsisten. FCPO tu apa? Sama macam saham ke ? Tonton video di bawah untuk penerangan.

 
Play Video

SAH DI SISI UNDANG-UNDANG KE FCPO NI?

Saya dah pernah ditipu dalam pelaburan sebelum ini. Untuk makluman, FCPO adalah salah satu product di bawah Bursa Malaysia Derivative (BMD). Ianya dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti. Untuk maklumat lanjut, klik pautan di bawah. Tuan boleh baca dan fahami dengan teliti.

FCPO NI PATUH SYARIAH KE?

Majlis Penasihat Syariah Suruhanjaya Sekuriti Malaysia membuat ketetapan;

At its 11th meeting on 26 November 1997, The SAC resolved that the futures contract on crude palm oil as it is in accordance with shariah principles. Resolution Of the Securities Commission Shariah Advisory Council 2nd Edition.

Hanya dua kontrak sahaja disahkan patuh syariah:

  1. Kontrak Niaga Hadapan Minyak Sawit Mentah (FCPO) (Ini fokus kita).
  2. Kontrak Niaga Hadapan Minyak Kelapa Sawit Mentah.

Tuan boleh berhubung dengan pihak Suruhanjaya Sekuriti untuk maklumat lanjut.

KISAH KEJAYAAN PESERTA KAMI

Play Video
Play Video

GALERI SEMINAR FCPO

PENYATA PELAJAR KAMI

Untuk menambah keyakinan tuan, apa kata tuan lihat penyata bulanan pelajar kami yang telah berjaya.

UNTUNG RM20,875
UNTUNG RM14,925
UNTUNG RM12,375
UNTUNG RM18,075

Penafian: Prestasi peserta kami yang lepas tidak menjamin keputusan pada masa hadapan

LAGI PENYATA TAMBAHAN

Penafian: Prestasi peserta kami yang lepas tidak menjamin keputusan pada masa hadapan

BETUL KE TERBUKTI TEKNIK WR NI?

TESTIMONI LIVE TRADING

Play Video
Play Video
Play Video

BERITA BAIK!

WR Tim akan mengadakan Seminar Asas FCPO. Kami komited dalam membantu anda. Ini bukan gula-gula. Anda luangkan masa, datang, belajar sampai faham dan trade. Anda akan di ajar perkara seperti berikut.

Pengenalan FCPO

Pengenalan tentang masa untuk trading. Ketahui modal dan margin anda serta untung dan rugi dalam pasaran dua hala.

Teknikal Analisis

Pelajari teknik asas tentang apa itu teknikal analisis dan terma-terma teknikal yang diguna pakai. (long, short, buy, sell)

Teknik Mudah

Pelajari teknik mudah untuk trade (baca masuk pasaran). Khas untuk newbie yang baru berjinak-jinak dalam trade dan tiada pengalaman.

Buka Akaun Pelaburan

Belajar tentang cara-cara membuka akaun pelaburan anda dengan broker yang sah.

Tips & Tricks

Pendedahan tentang tip-tip dan trick yang akan diguna pakai semasa menggunakan “chart”.

Kawalan Risiko

Belajar teknik kawalan risiko dalam FCPO. Mendalami skil money management yang betul.

BONUS UNTUK ANDA

Bonus untuk kesungguhan anda. Kami prihatin dan menilai pelajar-pelajar kami. Kami akan berikan anda secara percuma bonus bernilai RM2697. Kami komited untuk bantu anda berjaya.

Ebook FCPO Trading bernilai RM799

Buku ini akan bantu anda memahami FCPO dengan lebih mendalam. Tak faham dalam kelas, boleh ulangkaji di sini.

Modul Asas FCPO bernilai RM999

Video dalam modul ini akan membantu anda langkah demi langkah secara visual. Bantu anda fahami ebook secara lebih jelas.

Trader Elit Video bernilai RM899

Video berdurasi 15 jam ini istimewa untuk anda daripada trader berpengalaman kami yang telah berjaya.

SIAPA YANG PERLU HADIR?

  • Anda yang masih bekerja dan mahu menjana pendapatan kedua.
  • Anda yang mahu menjana pendapatan secara pasif dan konsisten.
  • Anda yang mahu berjaya dalam dunia trading.
  • Ahli perniagaan yang mahu menambah portfolio pelaburan anda.
  • Anda yang zero tentang pelaburan pasaran hadapan.
  • Anda yang mahu membina tabung pendidikan anak-anak dan dana persaraan yang mencukupi.

JOM SERTAI KAMI

Yuran kebijaksanaan kelas sehari ini bukan RM3000 bukan RM1500 mahu pon RM500! Khas untuk 30 orang pertama dengan harga super diskaun RM150 sahaja. Tempat adalah terhad dan harga mungkin dinaikkan bila-bila masa.

rijal-1

“Tuan Wafi siap bagi guide untuk entry di dalam support group ini. Beliau sanggup guide walaupun beliau sendiri sedang trade sewaktu pasaran sedang berjalan. Dah macam live trade pula. Beliau juga sangat considerate dan sudi memberikan support walaupun sudah tamat tempoh. Terima kasih Tuan Wafi”

RIJALUL FIQRI MUSTAPA

fizal-1_3f65221695e43a9433e8554a9d1e9cac

“Sgt membantu.especially mase live trade. Bole tau kt mane exact location to entry or out. Ape aku nak ckp, no one can 100% predict market arah mana. Thats the reason this group were create for discuss.”

FIZAL AB RAHIM

fizi-1

“Saya byk belajar bagaimana utk kawal position, bila masa nak menambah lot dan bila masa perlu kurangkan lot. Saya dpt idea bagaimana nak memaksimumkan profit bila market trending dan meminimumkan loss ketika market sideways.”

RIJALUL FIQRI MUSTAPA

APA KATA TENTANG WR TIM

Tuan Wafi Azian

Tuan Wafi Azian

Pengasas WR Tim.
Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal UiTM.
Berpengalaman 13 tahun dalam pelaburan FCPO, soya dan crude oil. Aktif sejak di peringkat universiti.
Telah melatih hampir 600 orang pelajar menggunakan teknikal analisis yang mudah dan konsisten.

Pengasas WR Tim.
Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal UiTM.
Berpengalaman 13 tahun dalam pelaburan FCPO, soya dan crude oil. Aktif sejak di peringkat universiti.
Telah melatih hampir 600 orang pelajar menggunakan teknikal analisis yang mudah dan konsisten.

DAFTAR SEKARANG

Daftar sekarang dengan harga super RM150 sahaja. Tempat adalah terhad dan tertakluk kepada kekosongan sahaja.

PERINGATAN

Sebelum membuat keputusan untuk melabur, anda perlulah mendapatkan nasihat daripada penasihat pelaburan berlesen sahaja. Program serta teknik yang diajarkan hanya untuk tujuan pendidikan sahaja. Prestasi masa lalu daripada WR Tim tidak boleh dijadikan indikator untuk prestasi masa hadapan. Program ini juga tidak melibatkan sebarang aktiviti skim cepat kaya atau aktiviti mengumpul duit untuk dilaburkan semula. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur adalah tanggungjawab anda. Pihak WR Tim tidak akan bertanggungjawab terhadap kerugian atau liabiliti diatas keputusan peribadi anda.

Untuk mendapatkan tips-tips percuma dan info dengan
LEBIH CEPAT
subscribe Telegram kami.

Ketahui Bagaimana Cara Mudah Untuk Trading Seperti Pro

Pendaftaran Seminar

Pilih tarikh seminar yang anda akan hadiri.