Pening Kepala Sebab Perniagaan Tutup, Macam Mana Wanita Ini Jana "Income" | WR Trader Academy
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pening Kepala Sebab Perniagaan Tutup, Macam Mana Wanita Ini Jana “Income”

Facebook
Twitter
WhatsApp

“Ini pengalaman pertama kali saya, kurang daripada 5 minit saya buat RM450”, ujar Puan Khalida binti Zainudin, seorang pemilik syarikat agensi perlancongan sejak 2008 hingga sekarang dan juga merupakan seorang suri rumah.

Puan Khalida mula mengenali trading FCPO sejak Februari 2021.

Menurut beliau, apa yang membuatnya tertarik dengan FCPO adalah kerana tidak perlu fokus terhadap produk atau kaunter yang lain dan pasarannya adalah 2 hala di mana trader boleh membuat untung semasa pasaran menaik atau menurun.

Bagi seorang wanita yang tiada apa apa ilmu tentang saham atau trading, tidak mustahil untuknya untuk belajar trading FCPO.

Beliau tertarik untuk belajar trading FCPO bersama WR Trader Academy kerana tenaga pengajar seperti C,ikgu Wafi itu sendiri yang prihatin terhadap prestasi trading yang dibuatnya.

Puan Khalida berkata “saya bermula dengan menyertai seminar RTF (kelas asas trading FCPO), dari situ saya nampak  kesungguhan Cikgu Wafi dan kaedah penyampaian jelas”.

Pada hari yang pertama selepas seminar RTF, beliau terus mendaftarkan diri beliau untuk Advance Class bersama kami untuk sesi Februari 2021.

Beliau mula trading FCPO pada April 2021 dan berjaya mengaut keuntungan sebanyak RM3000.

Pada bulan Mei pula beliau berjaya membuat keuntungan sebanyak RM1000 dan pada bulan Jun keuntungan beliau sebanyak RM5600.

Menurutnya lagi, pengalaman pertama trading FCPO menggunakan teknik yang diajarkan oleh WR Trader Academy dan berjaya peroleh RM450 kurang daripada 5 minit.

Baginya, keuntungan sebegitu amat banyak berbanding keuntungan beliau semasa berniaga kuih yang hanya RM10 sekotak.

Dengan teknik dan analisis trend yang betul amat tidak mustahil baginya untuk mendapatkan untung.

Puan Khalida turut menyarankan orang di luar sana untuk menyertai kelas asas RTF yang ditawarkan WR Trader Academy untuk memahami FCPO secara jelas.

Tambahnya lagi, beliau amat bersyukur kerana dipertemukan dengan WR Trader Academy dalam keadaan pendapatan beliau terjejas akibat pandemik Covid-19.

Baginya, beliau bertuah kerana mendapat bimbingan dari Cikgu Wafi yang tidak meninggalkan pelajarnya dalam keadaan mereka tidak tahu apa-apa.

Tambahnya lagi, Cikgu Wafi selalu ‘follow up’ pelajarnya dengan mencari faktor kerugian mereka bagi memastikan para pelajarnya melakukan perkara yang betul semasa trading.

 

WR Trader Academy mempunyai tenaga pengajar yang cukup berpengalaman dalam dunia Trading FCPO. Uruskan dan gandakan kewangan anda dengan baik dan peroleh kedudukan kewangan yang stabil.

Pelajari teknik TRADING FCPO bersama tenaga pengajar yang mempunyai pengalaman sebanyak 15 TAHUN dan MASIH AKTIF di dalam dunia Trading FCPO.

Tekan link di bawah untuk info lanjut dan daftar sekarang!

https://wrtraderfcpo.com/

 

BACA JUGA

Langgan Nota Idea Trading Ekslusif Sekarang

Mesti Baca

SERTAI PROGRAM KAMI