Lebih 2,000 Golongan Profesional Sertai Kelas “Futures Trading” Anjuran WR Trader Academy. | WR Trader Academy

Lebih 2,000 Golongan Profesional Sertai Kelas “Futures Trading” Anjuran WR Trader Academy.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Saham vs Pasaran Hadapan (Futures Market)

 Belakangan ini, ramai trader saham yang mula beralih minat di dalam Futures Market.

Sememangnya di dalam fasa pemulihan ekonomi dunia akibat pandemik baru-baru ini kebanyakan kaunter saham secara global mengalami situasi pasaran yang tidak menentu.

Di atas faktor kekangan tersebut, ramai pedagang (trader) di dalam pasaran saham mula menceburi  dagangan “Futures Market.”

Tambahan pula, pasaran hadapan tidak terlalu terikat dengan faktor kewangan sesebuah syarikat dan keadaan politik sesebuah negara.

Selain itu, pasaran hadapan mempunyai pergerakan pasaran yang lebih laju dan dua hala.

Anda boleh membuat keuntungan sewaktu pasaran menaik, mahu pun menurun dengan teknik dan strategi yang betul.

Mega Rahsia Trader Futures: sebuah fenomena kini tercipta.

 Seperti yang kita sedia maklum, WR Trader Academy banyak menganjurkan program dan seminar teknikal analisis di dalam pasaran Futures sejak 2012 lagi.

Bermula Januari 2021, WR Trader Academy mula menubuhkan seminar asas “Futures Trading” supaya golongan yang tiada pengalaman pun boleh mula belajar dan mudah untuk memahami teknik yang diajarkan.

Pada waktu itu seminar asas yang diberi nama ‘Rahsia Trader Futures’ hanya menyediakan kelas selama sehari untuk mempelajari asas teknikal analisis dan teknik yang mudah untuk memulakan dagangan yang pertama.

Namun begitu, bermula November 2021, WR telah menukar nama seminar kepada ‘Mega Rahsia Trader Futures’ (MRTF) yang menyediakan kelas selama 3 hari.

Dengan perubahan tersebut, lebih banyak isi pengajian yang dapat ditambah ke dalam modul dan para pelajar lebih banyak masa untuk bertenang semasa menerima “output” sepanjang seminar dijalankan.

Oleh itu, bermula dengan seminar MRTF, lebih ramai individu yang tidak berpengalaman boleh menceburi bidang trading.

Di dalam seminar ini, pelajar bakal mempelajari teknik yang mudah, pendedahan terhadap instrumen hadapan patuh syariah, dan memulakan trading yang pertama.

Dari sini juga, para pelajar di dalam program ini boleh merebut peluang untuk menyertai seminar yang menyediakan ilmu teknikal analisis yang lebih mendalam di dalam “Futures Trade”

Golongan professional di dalam dunia Futures Trading.

Antara kebimbangan orang ramai sebelum menceburi bidang trading adalah kekangan masa yang berpunca daripada kerjaya profesional.

Di dalam WR sendiri, ramai pelajar yang terdiri daripada golongan yang mempunyai kerjaya profesional seperti doktor, usahawan, akauntan, optometrist dan sebagainya.

Kami di WR sangat mengambil berat tentang kekangan masa para pelajar kami.

Kebanyakan teknik yang kami ajarkan berkonsepkan “set & forget” dan sangat membantu mereka yang tidak mempunyai banyak masa untuk membuat teknikal analisis.

Selain itu, semua teknik yang diajarkan bakal disertakan strategi untuk mengawal risiko dan emosi supaya hasil yang diperoleh dapat dioptimumkan.

Tonton video perkongsian akauntan separuh masa ini tentang trading di dalam Futures Market:

 Ini kisah doktor menjadikan Futures Market sebagai lubuk menjana pendapatan:

Kisah bagaimana optometrist ini berjaya profit 5 angka di dalam bulan pertama buat Futures Trade:

Pengusaha taska profit lebih RM3,000 setelah menggunakan teknik yang diajarkan WR Trader Academhy

 

Belajar bersama WR Trader Academy

 WR Trader Academy mempunyai tenaga pengajar yang berpengalaman tinggi dan masih aktif di dalam dunia dagangan Pasaran Hadapan semenjak 15 tahun yang lalu.

Antara nama besar di dalam Pasaran Hadapan seperti Wafi Azian, 38, telah mengamalkan teknik yang diajarkan oleh WR Trader Academy sejak lebih 15 tahun yang lalu dan telah menjadi ikon di dalam “Futures Trading.”

Berbekalkan tenaga pengajar dan “Futures Broker Representative” yang berpengalaman dan professional, WR Trader Academy telah berjaya mendedahkan ilmu teknikal analisis yang terbukti berkesan di dalam “Futures Trading.

WR Trader Academy telah membantu ramai trader sama ada dari “zero” untuk konsisten menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara konsisten.

 Pelajari cara untuk menghasilkan dagangan yang berkualiti bersama WR Trader Academy di dalam seminar-seminar yang dianjurkan mereka.

TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK INFO SEMINAR “MEGA RAHSIA TRADER FUTURES” BERSAMA WR TRADER ACADEMY!

https://wrtraderfcpo.com/

BACA JUGA

Untuk mendapatkan tips-tips percuma dan info dengan
LEBIH CEPAT
subscribe Telegram kami.