Sesuai Ke Nak Trade FCPO Kalau Masih Bekerja? | WR Trader Academy
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Sesuai Ke Nak Trade FCPO Kalau Masih Bekerja?

Facebook
Twitter
WhatsApp

Betul ke orang yang sedang bekerja ni tak sesuai trade FCPO? Boleh ke nak bahagikan masa untuk analisis market dengan waktu bekerja? Tak susah ke?

Sebenarnya, bukan ini sahaja persoalan yang selalu ditujukan oleh pelajar-pelajar kami. Banyak sangat soalan yang kami terima sebenarnya.

Namun begitu, ini adalah antara soalan-soalan yang selalu ditujukan oleh pelajar-pelajar kami yang masih bekerja.

Mereka kebiasaannya memang berminat untuk belajar dan mula trade FCPO tetapi risau tak cukup masa kerana sedang bekerja?

“Memang seronok trade FCPO ni. kalau kena cara, memang mudah nak buat untung,”  ujar Tuan Ikram, salah seorang Master Trainer di WR Trader Academy.

Bagi yang masih belum mengenali, FCPO adalah salah satu produk dagangan Bursa Malaysia yang telah disahkan 100 peratus patuh syariah oleh Panel Syariah Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SAC-SC).

Komen Tuan Ikram, “kebanyakan students WR Trader Academy memang daripada golongan yang bekerja.” Mereka cuma menjana untung melalui FCPO secara “part-time” sahaja.

Jadi macam mana mereka boleh bahagikan masa untuk trade dan bekerja?

“Di WR Trader Academy, kami ajarkan teknik dan strategi di mana anda tidak memerlukan masa yang lama untuk buat trading,” jelas Tuan Ikram lagi.

Justeru itu, jalan yang terbaik sebelum trade di dalam pasaran FCPO adalah menuntut dan memantapkan ilmu yang.

Pasaran FCPO mempunyai votaliti yang laju dan pasarannya pula dua hala. Apabila ada teknik yang mantap, sudah semestinya anda bakal mampu menjana keuntungan di dalam pasaran yang singkat.

Trade secara “full-time” tidak menjadikan anda seorang trader yang berjaya jika anda tiada ilmu, teknik dan strategi yang betul.Trade lama-lama pun boleh rugi.

Di dalam seminar Rahsia Trader FCPO (RTF) yang dianjurkan oleh WR Trader Academy, kami mengajarkan para pelajar kami dari ilmu asas trading sehingga kepada ilmu teknikal yang telah terbukti berkesan.

 

WR Trader Academy mempunyai tenaga pengajar yang cukup berpengalaman dalam dunia Trading FCPO. Uruskan dan gandakan kewangan anda dengan baik dan peroleh kedudukan kewangan yang stabil.

Pelajari teknik TRADING FCPO bersama tenaga pengajar yang mempunyai pengalaman sebanyak 15 TAHUN dan MASIH AKTIF di dalam dunia Trading FCPO.

TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK INFO DAN PENDAFTARAN SEMINAR RTF BERSAMA WR TRADER ACADEMY!

https://wrtraderfcpo.com/

BACA JUGA

Langgan Nota Idea Trading Ekslusif Sekarang

Mesti Baca

SERTAI PROGRAM KAMI