Imam Masjid Jumpa“SHORTCUT”, Jana RM50K Selama 3 Bulan! | WR Trader Academy

Imam Masjid Jumpa“SHORTCUT”, Jana RM50K Selama 3 Bulan!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Dalam satu sesi temu bual yang dikendali oleh pelawak terkenal tanah air, Bell Ngasri bersama dengan seorang imam masjid yang dikenali sebagai Ustaz Zamirul telah membuktikan bahawa ilmu, strategi dan teknik yang diajar oleh WR Trader adalah amat baik dan sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan masyarakat dalam dunia FCPO.

Ustaz Zamirul merupakan salah seorang “student” WR Trader Academy yang berjaya memancing keuntungan dalam lingkungan RM50 000 dengan hanya mengambil masa 3 bulan.

Keuntungan yang diperoleh ialah hasil daripada mengikut ilmu, strategi, dan teknik yang dibekalkan oleh WR Trader Academy untuk menjalankan trading FCPO.

Sebelum mengenali FCPO, beliau mempunyai pengalaman sebanyak 3 tahun di dalam dunia trading.

Namun begitu, sejak mengenali FCPO beliau bejaya menjana RM50 000 pada 3 hingga 4 bulan pertama berbekalkan ilmu, teknik dan strategi yang diperoleh daripada kelas yang disediakan oleh WR Trader Academy.

Bagi beliau untung dan rugi merupakan elemen yang sentiasa ada di dalam dunia pelaburan.

Namun begitu, sejak menyertai kelas trading FCPO yang dikendalikan oleh WR Trader Academy beliau menjelaskan bahawa dirinya lebih banyak mendapat untung berbanding menanggung rugi.

Pada bulan pertama Ustaz Zamirul trading FCPO, beliau berjaya mencapai keuntungan sebanyak RM36 000.

Pada bulan kedua pula, beliau mengalami sedikit kerugian iaitu sebanyak RM3 000.

Namun begitu, bagi beliau kerugian yang sedikit berbanding untung yang diperoleh pada bulan pertama membuat beliau tidak patah semangat untuk terus menjana keuntungan dan berjaya peroleh keuntungan hampir RM15 000 pada bulan seterusnya.

Benar kata pepatah, “alang-alang mencelup pekasam, biar sampai ke pangkal lengan”.

Beliau turut menyaran kepada bakal “students” WR Trader Academy” untuk membetulkan niat sebelum mula trading FCPO.

Perbaiki niat untuk perkara yang baik apabila meraih keuntungan supaya mendapat manfaat di dunia dan akhirat.

Apabila ditanya sama ada perlu seseorang yang baru hendak bermula trading FCPO untuk berhenti daripada pekerjaan yang sedia ada, beliau menjawab secara ringkas,”tidak perlu.

Trading hanya dijadikan sebagai side income”.

Tambahnya lagi, beliau bermula dengan seminar asas FCPO dengan hanya membelanjakan wang sebanyak RM100 sahaja. Bagi beliau harga sebegitu amat berbaloi untuk ilmu asas yang jelas dan baik.

Namun begitu, beliau turut memberitahu bahawa setiap perkara diperlukan dengan ilmu. Beliau menyarankan para pelajar dan bakal pelajar WR Trader Academy untuk belajar secara “step by step”.

Beliau turut berkata “dekat WR, dia akan ajar “from zero to hero”.

Beliau menyimpulkan bahawa untuk mula trading seseorang itu perlukan ilmu yang cukup, dan untuk mencari ilmu perlu mecari guru yang betul.

Bagi Ustaz Zamirul, WR Trader Academy mempunyai tenaga pengajar yang baik, berpengalaman, dan mereka akan mengajar setiap golongan daripada pelajar yang tiada asas menjadi “trader FCPO” yang profesional.

WR Trader Academy mempunyai tenaga pengajar yang cukup berpengalaman dalam dunia Trading FCPO. Uruskan dan gandakan kewangan anda dengan baik dan peroleh kedudukan kewangan yang stabil.

Pelajari teknik TRADING FCPO bersama tenaga pengajar yang mempunyai pengalaman sebanyak 15 TAHUN dan MASIH AKTIF di dalam dunia Trading FCPO.

Tekan link di bawah untuk bejaya bersama WR Trader Academy sekarang!

https://wrtraderfcpo.com/

BACA JUGA

5 Cara Buat Duit Di Rumah

Zaman mencabar seperti sekarang menuntut kita menjadi lebih fleksible dan kreatif untuk tambah pendapatan diri dan keluarga. Kita perlu lebih terbuka kepada peluang-peluang alternatif buat

Teruskan bacaan »

Langgan Nota Idea Trading Ekslusif Sekarang

Mesti Baca

SERTAI PROGRAM KAMI