Bagaimana Students Wanita WR Mampu Mencabar Ego Lelaki? | WR Trader Academy
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bagaimana Students Wanita WR Mampu Mencabar Ego Lelaki?

Facebook
Twitter
WhatsApp

Seperti yang kita sedia tahu, wanita pada zaman sekarang tidak sama dengan wanita pada zaman dahulu.

Kemampuan mereka untuk menyaingi lelaki tidak lagi boleh disangkal tidak kira di dalam apa jua bidang yang mereka ceburi.

Sebut sahaja bidang apa yang tidak diceburi oleh golongan wanita? Bidang kejuruteraan? Automotif? “Accounting?”

Boleh dikatakan semua sektor yang ada, pasti ada celah kakitangan wanita yang membantu syarikat itu dari segi tenaga, ilmu, dan pengalaman.

Di dalam WR Trader Academy tidak kurang hebat juga jika kita hendak bercerita dengan kemampuan wanita.

Ada yang suri rumah, pemilik agensi perlancongan, dan banyak lagi telah membuktikan bahawa mereka mampu untuk menceburi bidang trading ini.

“Ini adalah pengalaman pertama saya, kurang daripada 5 minit saya berjaya untung sebanyak RM450,” komen Kak Khalida, pelajar WR Trader Academy yang merupakan seorang pemilik syarikat agensi perlancongan.

Sebelum ini beliau tidak mempunyai apa-apa pengalaman di dalam dunia pelaburan atau trading?

Beliau bermula dengan menyertai kelas asas iaitu seminar Rahsia Trader FCPO (RTF) dan kemudian menyertai kelas susulan “Ultimate Trader Circle” (UTC).

Begitu juga dengan kisah Puan Aida Azura, merupakan bekas kakitangan swasta yang berjaya memecahkan rekod peribadi beliau dengan berjaya memperoleh sebanyak RM11,000 di dalam masa sebulan.

Pelakon komedi terkenal tanah air di dalam sebuah video komersial WR Trader berkata “…..suri rumah yang tak tahu apa-apa pun boleh belajar dan buat profit dengan ilmu dan strategi trading yang WR Trader Academy ajar,” jelas Noorkhiriah.

Bagi Noorkhiriah, tidak semua orang suka menjana kewangan dengan aktiviti jual-menjual.

Tambahnya lagi, “jika anda tidak suka menjual dan masih berminat nak tambah income, atau nak tambah simpanan, memang sesuailah belajar trade FCPO dengan WR Trader Academy.”

FCPO adalah pasaran minyak sawit mentah yang didagangkan berdasarkan kontrak hadapan. Ianya merupakan produk Bursa Malaysia Derivatives (BMD) yang telah disahkan patuh syariah oleh panel syariah Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SAC-SC).

 

Oleh yang demikian, WR Trader Academy menyediakan modul khas untuk para pelajar atau trader untuk trade FCPO secara konsisten.

Jika anda sedang mencari peluang untuk menjana pendapatan sampingan atau pendapatan bulanan yang tinggi, anda boleh mencuba untuk mula trade di dalam pasaran FCPO.

Beri diri anda peluang untuk mempelajari secara mendalam tentang perdagangan FCPO dan teknikal analisis untuk anda berjaya di dalam dunia trading.

Mungkin anda mempunyai potensi yang besar untuk menjadi trader yang berjaya. Bak kata pepatah, “tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu”.

Sertai kelas Rahsia Trader FCPO (RTF) bersama WR Trader Academy untuk mendalami pengetahuan di dalam dunia FCPO di samping belajar teknik untuk menghasilkan trade yang berkualiti.

TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK INFO DAN PENDAFTARAN SEMINAR RTF BERSAMA WR TRADER ACADEMY!

https://wrtraderfcpo.com/

BACA JUGA

Langgan Nota Idea Trading Ekslusif Sekarang

Mesti Baca

SERTAI PROGRAM KAMI